torsdag den 10. september 2009

Forfærdelig fodboldaften - suveræn sweepstakeDe glade betonbeboeres nye sofaarrangement blev indviet med manér onsdag aften, da Morten Olsens tropper tørnede sammen med et sydeuropæisk fodbold-u-land.

Aftenen vil dog ikke gå over i historien for Rommedahl og resten af de rødhvide knoldesparkeres fornærmende pauvre indsats. Derimod var den interne sweepstake vi satte i værk for ghetto-gæsterne mere mindeværdig.

Uanset hvor mange millioner kroner, der er på spil, jubler man aldrig – ALDRIG - når en modstanderscoring sætter dansk VM-deltagelse på spil. Så det gør hun nok ikke igen næste gang, der er landskampsbold i luften.
Måske var det guds straf, at Pernille i sidste ende ikke løb med puljen.


Præmien blev dog i ghettoen: 1-1 betød, at Trolle løb af med den samlede giga-gevinst på 355 rare danske kroner. Som en sand gentleman øremærkede Trollmanden straks størstedelen af pengene til lejlighedshygge i form af Bazar Vests mest smagfulde elektriske, muzakspillende og betonpyntende Vandfalds-maleri, kendt fra pizzeriaer landet over. Alligevel en ringe trøst for en latterlig udgang på landskampen.

Vi glæder os dog til at få vandfaldsvidunderet op på de bare vægge.
Vi skal nok holde jer opdateret.

Stefolo

Sweepstakevideo.... we're workin' on the quality!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar