lørdag den 24. oktober 2009

Den ensomme bøsse i Holstebro

Der findes et sted derude i cyberspace en bøsse, der har nogle behov, vi åbenbart ikke på bloggen er i stand til at tilfredsstille.
En muligvis meget ensom mand har siddet ved sin computer, fundet google frem og har lavet søgningen 'bøsse holstebro. Personen har fundet frem til Pernilles blogindlæg om, hvorvidt Ronaldo er bøsse, og på trods af den åbenlyse forskel på søgningen og resultatet, fik vi alligevel bid her på bloggen.

Årsagen til Glad Betons utrolige viden om denne søgning skal findes i Google Analytics - et analyseredkab, man kan bruge på sin egen hjemmeside for at registrere meget præcis information om sine besøgende. Deriblandt gennem hvilke googlesøgninger trafikken kommer.Billedet viser antallet af hits, vi har haft direkte fra google søgninger, og specifikt gennem hvilke søgeord. Og efter de mest åbenlyse søgninger finder vi bøssesøgningerne. Yderligere kan man se, at personen, der har lavet søgningen meget hurtigt har konstateret, at stedet ikke var noget for ham, da hans tidsforbrug på siden er lig med nul.

Under denne finder vi faktisk endnu en bøsserelateret søgning, som foregik så sent som i går fredag. Og ved denne søgning ligger vi faktisk nummer et på Google.

Fantastisk ihærdighed
Personen bag søgningen 'bøsse holstebro' har ikke givet op let. Med søgningen 'bøsse holstebro' skal man klikke sig helt til 4. søgeside - langt efter diverse bøssedatingsites og sensationelle bøssenyhedshistorier som:

"Holstebro: Bøsse i Indre Missionsk familie"
"Bøsse tog nossegreb på kæresten, så pungen sprak" (Glad Beton: Av!)

Først derefter er den ihærdige 'læser' kommet frem til Pernilles blogindlæg midt på 4. søgeside.


Ukendt sted og motiv
Umiddelbart er det nærliggende at tro, at personen bag søgningen selv er fra Holstebro og har haft til hensigt at finde andre ligesindede i nærområdet. Den 20. oktober, hvor søgningen skete, har vi dog ikke haft nogle besøgende fra Holstebro. Det kan tænkes, at vi har at gøre med en pendler, men det er ren spekulation.

Hjælp os
Vi vil jo gerne bryste os af at være rummelige - 1/4 af Glad Beton er jo ren homo og undertegnede har tidligere optrådt på landsdækkende tv som trans.

Hvad er skæbnen bag søgningen? Vi vil jo gerne gøre noget godt for vores læsere. Og hvad kan vi dog gøre anderledes for at få personer med interesse for bøsser i Holstebro til at blive lidt længere på vores side.

Findes der nogle derude, der har et bud på, hvordan vi når denne målgruppe?

2 kommentarer:

 1. Det er verdens bedste funktion, den der med Google-søgninger. Folk dukker op på min side efter at have søgt på "livepigen fejl," "polakker søde" og "gratis pausefisk til computer."

  Dog ingen Holstebro-bøsser (endnu) - men hvis I vil undersøge, hvad der findes af tilbud til de mennesker og finder, at der er en blogniche for den målgruppe, vil jeg overveje at prøve at nå dem også. De har jo tydeligvis forstand på googlesøgninger.

  /B

  P.S. Jeg har hørt, at folk i Holstebro tænder på kano og kajaksejlads... men om det kun gælder heteroerne, ved jeg ikke. I kan prøve med et billede af en nøgen mand i en kano og se, om det giver pote?

  SvarSlet
 2. Enig med Analytics. Det er jo et powerhouse af informationer.

  Indtil videre kun et enkelt forslag til at nå bøsser i holstebro bedre. I øvrigt et fremragende forslag. Med mindre der kommer bedre forslag, er vi nødt til at have en ngen mand i en kano på bloggen.

  -Trolle

  SvarSlet